Sipat-sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-Rupa Hitutna

Sipat-sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-Rupa Hitutna

Jalma Jujur
Jalma nu daek ngaku mun geus hitut

Jalma teu Jujur
Jalma nu hitut tuluy nyalahkeun batur

Jalma Belegug
Jalma nu vahan hitut mangjam-jam lilana

Jalma Nu Berwawasan
Jalma nu apal iraha kuduna hitut

Jalma Nu Misterius
Jalma nu hitut tapi batur euweuh nu nyahoeun

Jalma Nu Sok Gugup
Jalma nu ujug-ujug nahan hitut mun keur hitut

Jalma Nu Percaya Diri
Jalma nu yakin yen hitutna seungit

Jalma Nu Sadis
Jalma nu hitut bari dibekep ku leungeun tuluy di bekepkeun deui kana irung batur

Jalma Nu Isinan
Jalma nu hitutna teu disada tapi ngarasa isin sorangan

Jalma nu Strategic
Lamun hitut sok bari seuri ngagakgak meh nutupan hitutna

Jalma Nu Bodo
Lamun geus hitut tuluy narik napas keur ngagantian hitut nu kaluar

Jalma Nu pedit
Lamun hitut sok dikaluarkeun saeutik-saeutik nepi ka disada tit…tit…tit…

Jalma Nu Sombong
Jalma nu sok ngambeuan hitutna sorangan

Jalma Nu Ramah
Jalma nu sok ngambeuan hitut batur

Jalma Nu Tara Gaul
Lamun hitut sok bari nyumput

Jalma nu sakti
Lamun hitut sok bari make tanaga dalam

Jalma Nu Pinter
Jalma nu bisa nyirian hitut batur

Jalma Nu Sial
Lamun hitut ka luar jeung bukur-bukurna

Jalma Burung
Lamun geus hitut sok tuluy kekeuleuweuhan

3 thoughts on “Sipat-sipat Jalma Dumasar Kana Rupa-Rupa Hitutna

  1. rahadian says:

    kalaupun baru bacana sekarang2 tapi saya acungkan jempol sama ciptaan akang tehhhh…..cadas lahh… hade bodor tapi serius….!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s